Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

  • E Mërkure, 26.06.2019 11:00
  • Dëgjim publik Salla: C 405
  •  

Rendi i ditës:

Dëgjim publik për Projekt Kodin e Procedurës Penale nr.06/L-151 dhe Projektligjin nr. 06/L-140 për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Dëgjim publik

    E Mërkure, 26.06.2019 11:00
     

Kontaktet

 
Visar Krasniqi Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 637; 045 386 999
 
 
Mirlinda Kolgeci Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 605; 044 973 651
 
 
Fatbardha Boletini Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 634; 045 359 359