Lajmet e fundit

Kryeparlamentari Konjufca takoi kryesuesen e Misionit Vëzhgues të BE-së në zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë

e mërkurë, 22.01.2020

Kryetari Konjufca dhe ambasadorja Barišić flasin për forcimin e miqësisë midis Kosovës dhe Kroacisë

e martë, 21.01.2020

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!