Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

  • E Marte, 10.07.2018 10:00
  • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 06/L-087 per kompetencat e zgjeruara për konfiskimin e pasurisë;
3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 06/L-085 për mbrojtjen e sinjalizuesve;
4. Procedimi i Projketligjit nr.06L-009 për Ndërmjetësim;
5. Shqyrtimi i Raportit me amendamente i Komisionit Funksional në Projektligjin nr. 06/L-059 për Kompleksin Memorial "Adem Jashari" në Prekaz;
6. Shqyrtimi i Raportit me amendamente i Komisionit Funksional në Projektligjin nr. 06/L-049 për Inovacion shkencor dhe transfer të dijes dhe teknologjisë;
7. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Visar Krasniqi Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 637; 045 386 999
 
 
Mirlinda Kolgeci Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 605; 044 973 651
 
 
Fatbardha Boletini Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 634; 045 359 359