Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim

  • E Enjte, 28.03.2019 18:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-155 për ndalimin e lojërave të fatit, me raport amendamente të Komisionit funksional për Buxhet dhe Financa;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali
  • E Enjte, 07.03.2019 09:30
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-145 për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë, me raport amendamente të Komisionit funksional për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike;

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Natasha Prica Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 602; 044 380 464
 
 
Drita Çarkaxhiu Pozita: Zyrtare e lartë e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 619; 044 222 285