Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim

  • E Marte, 30.01.2018 11:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 18.12.2017;
3. Miratimi i raportit të punës së komisionit për sesionin vjeshtor 2017;
4. Shqyrtimi i Draft-Planit dhe Programit të punës së komisionit për vitin 2018;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Natasha Prica Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 602; 044 380 464
 
 
Drita Çarkaxhiu Pozita: Zyrtare e lartë e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 619; 044 222 285