Nën-komisioni për Mandate, Imunitete dhe Rregulloren e Kuvendit

 • E Premte, 10.04.2015 11:00
 • Mbledhja e Nën-komisionit Salla: N 302
 •  

R e n d i i d i t ë s

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Përfundimi i Kryesisë së Kuvendit Nr. 05-P-021;
3. Te ndryshme.

Procesverbali
 • E Mërkure, 22.04.2015 10:00
 • Mbledhja e Nën-komisionit Salla: N 225
 •  

R e n d i i d i t ë s

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Përfundimi i Kryesisë së Kuvendit Nr. 05-P-021;
3. Te ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Hënë, 01.06.2015 10:00
 • Mbledhja e Nën-komisionit Salla: N 302
 •  

R e n d i i d i t ë s

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 10 dhe 22.04. 2015,
3. Shqyrtimi i kërkesës së deputetes Puhie Demaku;
4. Te ndryshme.

 

 • E Hënë, 08.06.2015 10:00
 • Mbledhja e Nën-komisionit Salla: S-II
 •  

R e n d i i d i t ë s

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 10 dhe 22.04. 2015;
3. Hartimi i Projektligjit për Kuvendin e Republikës së Kosovës;
4. Shqyrtimi i kërkesës së deputetes Puhie Demaku;
5. Te ndryshme.

 

 

Procesverbali
 • E Mërkure, 10.06.2015 09:00
 • Mbledhja e Nën-komisionit Salla: N 302
 •  

R e n d i i d i t ë s

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Hartimi i Projektligjit për Kuvendin e Republikës së Kosovës;
3. Te ndryshme.

 

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Kryetare

  Grupi:

 • Grupi:

 • Grupi:

Anëtarët Grupi