Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor

 • E Hënë, 27.03.2017 11:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës ;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 21.3.2017,
3. Shqyrtimi i rekomandimeve për mbledhjen plenare rreth çështjes së Hades,
4. Te ndryshme;

 

 • E Marte, 21.03.2017 11:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës ;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 14.3.2017,
3. Shqyrtimi i rekomandimeve për mbledhjen plenare rreth çështjes së Hades,
4. Caktimi i grupit punues për projektligjin që ka kaluar leximin e parë,
5. Te ndryshme ;

 

 • E Marte, 14.03.2017 11:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 13.2.2017,
3. Shqyrtimi përfundimtar i raportit me rekomandime i projektligjit për mbrojtjen nga zhurma,
4. Shqyrtimi në parim i projektligjit për mbrojtje nga rrezatimi dhe siguri bërthamore,
5. Shqyrtimi në parim i projektligjit për kompleksin memorial "Adem Jashari" në Prekaz,
6. Te ndryshme ;

 

Procesverbali
 • E Hënë, 13.02.2017 11:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 1.2.2017,
3. Shqyrtimi i planit të punës së komisionit për vitin 2017 në fushën e mjedisit, i ftuar ministri i MMPH,
4. Te ndryshme ;

 

Procesverbali
 • E Mërkure, 01.02.2017 11:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 25.1.2017,
3. Shqyrtimi i planit të punës së komisionit për vitin 2017 në fushën e bujqësisë, i ftuar ministri i bujqësisë,
4. Te ndryshme ;

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Bajram Badivuku Pozita: Koordinator i Komisionit Email-i: bajram.badivuku@assembly-kosova.org Telefoni: 038 211 184 dhe 044 942 703
 
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com