Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

 • E Hënë, 22.12.2014 13:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës
2. Konstituimi i Komisionit.

 

Procesverbali
 • E Marte, 30.12.2014 11:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës 22.12.2014;
3. Plani i punës për muajin e ardhshëm;
4. Të ndryshme.

 

 

Procesverbali
 • E Mërkure, 21.01.2015 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 225
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së dates: 30.12.2014;
3. Përcaktimi i planit të punës për muajin janar;
4. Të ndryshme.

 

 

Procesverbali
 • E Premte, 23.01.2015 11:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla:
 •  

Kryetarja e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Flora Brovina, do të takohet me Ambasadoren e Turqisë në Kosovë znj. Songül Ozan.

Takimi mbahet në zyrën e Kryetares

 

 • E Premte, 23.01.2015 12:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takimi njoftues me Ministrin e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale-MPMS z. Arban Abrashi. Diskutim lidhur me prioritetet dhe sfidat e ministrisë.
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Kryetare

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e parë

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e dytë

  Grupi:

Anëtarët Grupi

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Kordinator i Komisionit Email-i: shpresa.ramosaj@assembly-kosova.org Telefoni: 038/211-294