Komisioni për Punë të Jashtme

 • E Enjte, 02.03.2017 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: S-II
 •  

Rendi i ditës

1. Takim i Komisionit me delegacionin nga Republika Arabe e Egjiptit;
2. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 13.02.2017 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: C 301
 •  

Rendi i ditës

Takim i Komisionit për Punë të Jashtme dhe Komisionit për Stabilizim Asociim me Grupin Britanik të Unionit Ndër-Parlamentar.

 

 • E Mërkure, 08.02.2017 14:30
 • Mbledhja e komisionit Salla: S-II
 •  

Rendi i ditës

Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme, z. Enver Hoxhaj, lidhur me raportet Kosovë - Serbi.

 

 • E Mërkure, 08.02.2017 13:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: S-II
 •  

Rendi i ditës

Raportim i Ministres për Dialog, znj. Edita Tahiri.

 

 • E Premte, 03.02.2017 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: S-II
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 18 dhe 25 janar 2017;
3. Raportimi i zëvendësministres së Ministrisë së Integrimit Evropian, znj. Anila Statovci-Demaj;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore e Komisionit Email-i: minire.hasani@assembly-kosova.org Telefoni: 038/211-850
 
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com