Kushtetuta e Republikes se Kosoves

 Shpalo (PDF)

Deklarata për shpalljen të paligjshëm referendumin në veri të Kosovës

U publikua: E Enjte, 01.01.1970 
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com