Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Blerim Kuçi

Blerim Kuçi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

    Grupi parlamentar

  • AAK

Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

  • I lindur më 03.04.1963 në Suharekë
  • I martuar

Arsimimi

  • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i komisionit për Buxhet dhe Financa

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serrbo-Kroate; Angleze

Telefoni

  • 045 504 060