Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Daut Haradinaj

Daut Haradinaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • AAK

Partia

 • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 06.04.1978 në Gllogjan - DEÇAN
 • I martuar

Arsimimi

 • Fakulteti juridik – UNIVERSITETI I PRISHTINËS

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Komandant i brigadës "131 Jusuf Gërvalla" ZOD,
 • Anëtar i lartë i Trupave Mbrojtëse të Kosovës,
 • Në periudhën e katërt legjislative u zgjodh deputet për herë të parë, ku ishte anëtar i komisionit për Bujqësi, Pylltari dhe Mjedis e Planifikim Hapësinor,
 • Në periudhën e pestë legjislative u zgjodh deputet sërish dhe ishte kryetar i komisionit për Punë të Brendëshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës,
 • Tani kryetar i komisionit për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor.

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Angleze

Telefoni

 • 045 690 680