Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Puhie Demaku

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

Të dhëna personale

  • E lindur më 04.02.1982 në Prishtinë
  • E martuar

Arsimimi

  • BA Gjuhë e Letërsi Angleze, UP
  • MA Studime bashkëkohore evropiane, Universiteti Sussex, Britani e Madhe

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 13 vite: media, sektori publik, projekte të huaja, Universiteti Maryland, shefe e kabinetit të ministrit, këshilltare politike e nënkryetarit të Kuvendit

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • anglisht, holandisht, frëngjisht

Adresa

  • Prishtinë

Telefoni

  • 044 202 044