Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Albulena Haxhiu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

  • E lindur më 11.05.1987 në Prishtinë
  • E martuar

Arsimimi

  • Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës
  • UP-master, vazhdim i studimeve, drejtimi financiar

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputete e Legjislaturës IV

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze

Adresa

  • Prishtinë

Telefoni

  • 044 760 759