Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Lahi Brahimaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

    Grupi parlamentar

  • AAK

Partia

Të dhëna personale

  • I lindur më 26.01.1970 në Jabllanicë
  • I martuar

Arsimimi

  • Fakulteti Juridik-drejtimi penal

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • TMK 1999-2005

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com