Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Bali Muharremaj

Bali Muharremaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • AAK

Partia

Të dhëna personale

 • I lindur më 22.02.1964
 • I martuar

Arsimimi

 • Fakulteti i Mbrojtës popullore

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Nënkryetar i komunës
  Drejtor i Departamentit , Kufi-Azil-Mjgraci
  Deputet

Adresa

 • Prizren

Telefoni

 • 044 501 168