Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Gani Dreshaj

Gani Dreshaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

    Grupi parlamentar

  • AAK

Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

  • I lindur më 14.08.1965 në Vrellë
  • I martuar

Arsimimi

  • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i komisionit për Zhavillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjermane

Telefoni

  • 049 632 000