Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Sami Kurteshi

Sami Kurteshi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

  • I lindur më 05.06.1960 në Gjilan
  • I martuar

Arsimimi

  • Superior

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Avokat I Popullit 2009 - 2015,
  • Sekretar ekzekutiv I KMLDNJ 1992 - 1996

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Gjermane: Frënge; Serbe; Turke

Adresa

  • Rr. “Xhavit Ahmeti” Nr. 9/A, 10000 - Prishtinë

Telefoni

  • 044 481 078