Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Dardan Molliqaj

Dardan Molliqaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

    Grupi parlamentar

  • PSD

Partia

  • Partia Socialdemokrate (PSD)

Të dhëna personale

  • I lindur më 25.02.1985 në Beleg - DEÇAN
  • I pamartuar

Arsimimi

  • Fakulteti Ekonomik

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Sekretar i lëvizjes Vetëvendosje

Adresa

  • Lagjja e Spitalit - Prishtinë

Telefoni

  • 049 616 933