Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 02.05.2019 15:33

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 02.05.2019 15:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 02.05.2019 13:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 01.05.2019 14:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 30.04.2019 14:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 26.04.2019 14:59

  Kryesia e Kuvendit