Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 19.09.2018 16:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.09.2018 16:48

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.09.2018 16:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.09.2018 16:29

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.09.2018 12:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 18.09.2018 19:21

  Kryesia e Kuvendit