Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

                    

Lloji i takimit

  • E Enjte, 19.07.2018 21:25

    Kryesia e Kuvendit

  • E Enjte, 19.07.2018 16:37

    Kryesia e Kuvendit

  • E Enjte, 19.07.2018 16:00

    Kryesia e Kuvendit

  • E Enjte, 19.07.2018 15:30

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 18.07.2018 17:26

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 18.07.2018 16:00

    Kryesia e Kuvendit