Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 15.02.2019 12:18

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 14.02.2019 20:29

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 14.02.2019 16:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 14.02.2019 16:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 13.02.2019 16:09

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 13.02.2019 14:02

  Kryesia e Kuvendit