Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

                    

Lloji i takimit

  • E Marte, 25.06.2019 19:12

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 25.06.2019 18:22

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 25.06.2019 18:16

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 25.06.2019 18:15

    Kryesia e Kuvendit

  • E Hënë, 24.06.2019 17:49

    Kryesia e Kuvendit

  • E Hënë, 24.06.2019 15:45

    Kryesia e Kuvendit