Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 18.12.2018 20:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 18.12.2018 18:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 18.12.2018 16:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 18.12.2018 10:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 17.12.2018 16:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 17.12.2018 15:45

  Kryesia e Kuvendit