Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 16.01.2018 16:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.01.2018 16:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.01.2018 15:18

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.01.2018 14:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.01.2018 13:41

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.01.2018 11:58

  Kryesia e Kuvendit