Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 16.03.2018 19:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 15.03.2018 17:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 15.03.2018 17:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 14.03.2018 21:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 14.03.2018 18:52

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 14.03.2018 13:43

  Kryesia e Kuvendit