E Enjte, 01.01.1970 01:00

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 28.03.2017 17:34

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 28.03.2017 16:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 28.03.2017 16:26

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 28.03.2017 16:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 28.03.2017 15:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 28.03.2017 15:34

  Kryesia e Kuvendit

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com