E Enjte, 01.01.1970 01:00

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

                    

Lloji i takimit

  • E Shtune, 20.05.2017 16:38

    Kryesia e Kuvendit

  • E Premte, 19.05.2017 11:53

    Kryesia e Kuvendit

  • E Hënë, 15.05.2017 14:49

    Kryesia e Kuvendit

  • E Enjte, 11.05.2017 14:06

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 10.05.2017 17:13

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 10.05.2017 15:00

    Kryesia e Kuvendit