Lajmet e fundit

Osmani: Linjë e veçantë buxhetore për strehimoret e viktimave të dhunës në familje

e shtunë, 15.02.2020

Kryetarja e Kuvendit me ambasadorin turk: Do të rrisim bashkëpunimin parlamentar me Turqinë

e premte, 14.02.2020

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!