Lajmet e fundit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani u takua me përfaqësues të BE-së dhe të OSBE-së

e mërkurë, 26.02.2020

Osmani: Do ta forcojmë procesin zgjedhor në Republikën e Kosovës

LEXO LAJMIN E PLOTË

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani u takua me një delegacion të Bankës Botërore

e mërkurë, 26.02.2020

Osmani: Do t`i trajtojmë me prioritet projektet dhe marrëveshjet me Bankën Botërore

LEXO LAJMIN E PLOTË

Nagavci, Musliu e Selmanaj në Uashington, takojnë kongresistët amerikanë Price dhe Garol

e mërkurë, 26.02.2020

Fjalimi i Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, në ceremoninë në Kazermën “Adem Jashari”

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!