Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

                    

Lloji i takimit

  • E Hënë, 02.09.2019 13:58

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 27.08.2019 13:15

    Kryesia e Kuvendit

  • E Enjte, 22.08.2019 13:01

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 21.08.2019 16:30

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 13.08.2019 16:26

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 13.08.2019 16:21

    Kryesia e Kuvendit