Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 17.07.2019 16:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.07.2019 15:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.07.2019 15:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.07.2019 15:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.07.2019 15:24

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.07.2019 16:09

  Kryesia e Kuvendit