Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 16.09.2019 17:55

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 16.09.2019 12:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 13.09.2019 23:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 06.09.2019 11:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 06.09.2019 09:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 05.09.2019 13:34

  Kryesia e Kuvendit