Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 21.03.2019 13:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 21.03.2019 13:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 21.03.2019 11:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 20.03.2019 15:54

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 20.03.2019 15:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 20.03.2019 15:01

  Kryesia e Kuvendit