Lajmet e fundit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani u takua me ambasadoren e Luksemburgut, Natacha Gomes

e martë, 25.02.2020

Luksemburgu premton vazhdimin e mbështetjes së projekteve në arsim e shëndetësi

LEXO LAJMIN E PLOTË

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike, diskuton objektivat e punës

e martë, 25.02.2020

Fjalimi i Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, në ceremoninë në Kazermën “Adem Jashari”

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!