E Mërkure, 13.09.2017 14:23

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Kryeparlamentari Veseli priti ambasadorin e Shqipërisë Qemal Minxhozi
Kryeparlamentari Veseli priti ambasadorin e Shqipërisë Qemal Minxhozi
Kryeparlamentari Veseli priti ambasadorin e Shqipërisë Qemal Minxhozi

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 13.09.2017 14:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 13.09.2017 13:14

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 11.09.2017 17:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 11.09.2017 16:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 11.09.2017 12:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 11.09.2017 11:35

  Kryesia e Kuvendit