E Mërkure, 12.04.2017 16:57

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e enjte, 13 prill 2017

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 12.04.2017 16:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.04.2017 14:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.04.2017 13:55

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.04.2017 13:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.04.2017 13:52

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.04.2017 13:51

  Kryesia e Kuvendit