E Enjte, 09.03.2017 12:15

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Mbledhja e Komisionit për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 09.03.2017 12:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 09.03.2017 12:14

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.03.2017 15:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.03.2017 15:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.03.2017 10:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.03.2017 10:01

  Kryesia e Kuvendit

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com