E Premte, 28.04.2017 10:00

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Reçica: Kosova, e përkushtuar në rrugën e saj drejt BE-së
Reçica: Kosova, e përkushtuar në rrugën e saj drejt BE-së
Reçica: Kosova, e përkushtuar në rrugën e saj drejt BE-së
Reçica: Kosova, e përkushtuar në rrugën e saj drejt BE-së
Reçica: Kosova, e përkushtuar në rrugën e saj drejt BE-së

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 28.04.2017 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 27.04.2017 20:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 27.04.2017 17:55

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 27.04.2017 14:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 27.04.2017 13:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 27.04.2017 13:00

  Kryesia e Kuvendit