E Marte, 02.05.2017 14:28

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Veseli kërkon zgjidhjen e problemit të punësimit të specialistëve
Veseli kërkon zgjidhjen e problemit të punësimit të specialistëve
Veseli kërkon zgjidhjen e problemit të punësimit të specialistëve
Veseli kërkon zgjidhjen e problemit të punësimit të specialistëve
Veseli kërkon zgjidhjen e problemit të punësimit të specialistëve
Veseli kërkon zgjidhjen e problemit të punësimit të specialistëve

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 02.05.2017 14:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 02.05.2017 14:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 02.05.2017 13:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 28.04.2017 17:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 28.04.2017 16:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 28.04.2017 13:09

  Kryesia e Kuvendit