E Marte, 21.03.2017 11:54

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Nënkryetarët Haliti e Petroviq marrin pjesë në punimet e Asamblesë Parlamentare të NATO-s në Sarajevë
Nënkryetarët Haliti e Petroviq marrin pjesë në punimet e Asamblesë Parlamentare të NATO-s në Sarajevë

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 21.03.2017 11:54

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 21.03.2017 11:46

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 21.03.2017 11:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 21.03.2017 11:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 21.03.2017 10:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 21.03.2017 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com