Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Veseli merr çmimin “Udhëheqësi më i mirë i Evropës Juglindore që mbështetë zhvillimin ekonomik përmes digjitalizimit”
Veseli merr çmimin “Udhëheqësi më i mirë i Evropës Juglindore që mbështetë zhvillimin ekonomik përmes digjitalizimit”
Veseli merr çmimin “Udhëheqësi më i mirë i Evropës Juglindore që mbështetë zhvillimin ekonomik përmes digjitalizimit”
Veseli merr çmimin “Udhëheqësi më i mirë i Evropës Juglindore që mbështetë zhvillimin ekonomik përmes digjitalizimit”
Veseli merr çmimin “Udhëheqësi më i mirë i Evropës Juglindore që mbështetë zhvillimin ekonomik përmes digjitalizimit”
Veseli merr çmimin “Udhëheqësi më i mirë i Evropës Juglindore që mbështetë zhvillimin ekonomik përmes digjitalizimit”

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 18.02.2019 22:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 18.02.2019 16:14

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 18.02.2019 11:24

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 17.02.2019 12:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 17.02.2019 11:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 17.02.2019 11:20

  Kryesia e Kuvendit