Dokumentet

 Shpalo (PDF)

PLATFORMË PËR DIALOGUN MBI MARRËVESHJEN PËRFUNDIMTARE, GJITHËPËRFSHIRËSE DHE LIGJËRISHT TË DETYRUESHME PËR NORMALIZIMIN E MARRËDHËNIEVE MES REPUBLIKËS SË KOSOVËS DHE REPUBLIKËS SË SERBISË

U publikua: E Premte, 08.03.2019