Dokumentet

 Shpalo (PDF)

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal - Plani i punës (Shtator – Dhjetor 2018)

U publikua: E Mërkure, 19.09.2018