Dokumentet

 Shpalo (PDF)

Memorandumi i bashkëpunimit dhe mirëkuptimit në mes të Këshillit Kombëtar Federal të Emirateve të Bashkuara Arabe dhe Kuvendit të Kosovës

U publikua: E Mërkure, 03.05.2017