Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

E Marte, 23.07.2019 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

 

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 16.7.2019;

3. Shqyrtimi i Raportit të Punës së Komisionit për sesionin pranveror 2019;

4. Të ndryshme.

 

Procesverbali