Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Hënë, 22.07.2019 13:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim lidhur me situatën e krijuar pas Vendimit të KSHC -së;
3. Të ndryshme.