Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Premte, 12.04.2019 13:30 në sallën N 10

Rendi i ditës

Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 06/L-154 për Shërbimin e Jashtëm të Republikës së Kosovës.

 

Procesverbali