Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

E Marte, 28.05.2019 15:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Takim i Komisionit me Drejtorin e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë për të
diskutuar lidhur me situaten e krijuar të sigurisë në veri të vendit.